q Bedrijfsvisie – Corsten Fourage

Inloggen

Bedrijfsvisie

Passie voor dieren

De passie voor dieren en in het speciaal voor paarden staat bij Corsten Fourage bovenaan de piramide. Daarom is kwaliteit het belangrijkste speerpunt. Door de jarenlange contacten bij verschillende boeren die hun leven wijden aan het verbouwen van goede producten, kunnen wij dit vandaag de dag garanderen. En wanneer er toch iets fout gegaan is, zorgen wij altijd dat dit netjes opgelost wordt.

Onze liefde voor het dier staat centraal

Hoogstaande productkwaliteit

Hooi is als ruwvoer het kernproduct bij Corsten Fourage. De grote pakken die vanaf het land binnenkomen, worden omgepakt naar kleine pakjes waarbij twee dingen heel belangrijk zijn:

  • Maximale Stofreductie
  • Juiste voedingswaarde

Om productkwaliteit in cijfers te kunnen uitdrukken, testen we elke partij en hebben we een goed beeld van de voedingswaarde van onze producten. Op deze pagina leggen wij daar alles over uit. 

Daarnaast zorgen wij voor een maximale stofreductie door het hooi met lucht te reinigen. Hierbij realiseren wij een 99% stofvrij product. Ideaal voor paarden met luchtwegproblemen. Bekijk het hele proces op deze pagina.

Flexibele leveringsmogelijkheden

Wij kunnen op verschillende manieren onze producten bezorgen. Namelijk met een grote vrachtwagen bij bedrijven, maar ook met de bus bij particulieren.
Wij doen dit al jaren voor diverse paardenbedrijven waaronder maneges, dierenklinieken en topsportstallen, maar ook voor particulieren met een aantal paarden of pony’s. 

Levering tot in de stal

Naast de flexibele leveringsmogelijkheden staat bij ons het gemak voor de klant centraal. De gewenste producten en informatie moeten makkelijk te vinden zijn. Het bestellen tot aan de aflevering van de producten hebben we daarom zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Bestelde producten kunnen wij op de door jouw gewenste plek plaatsen. Hiervoor hebben wij diverse machines van groot tot heel klein die wij hiervoor kunnen gebruiken. Is de gewenste plek niet bereikbaar met onze machines? Dan plaatsen wij de producten zo dicht mogelijk bij de gewenste plek. Voor iedere stal de juiste oplossing. 

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring. Heb je tips of opmerkingen? Wij staan open voor iedere vorm van feedback; samen met onze klant werken we aan een continue verbetering van onze producten en dienstverlening.

Open en eerlijk

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard wordt wel eens gezegd. Daarom zijn wij altijd open en eerlijk over de service en producten die wij leveren. Alle producten zijn bij ons via een track en trace systeem te herleiden van de herkomst. Ook de prijzen vindt je bij ons in de webshop, evenals de beschikbare analyses van ons hooi.

Service met een glimlach

Net dat stapje extra zetten is voor ons heel gewoon. Wij bekijken graag samen met je hoe dat we onze producten op een zo efficiëntst mogelijke manier bij je gelost kunnen krijgen. 

Daarom staan onze goed getrainde medewerkers altijd voor je klaar. Heb je een vraag? Stel hem gerust via info@corsten.nl of aan onze medewerker die bij je komt lossen.

Bestel nu eenvoudig
ruwvoer en bodembedekking
voor jouw paard online