q Webshop leveringen – Corsten Fourage

Inloggen

Webshop leveringen

Speciaal voor kleine leveringen

Wanneer je een bestelling in onze webshop hebt geplaatst komen wij deze altijd netjes bij je bezorgen. We leveren hierbij niet alleen tot op de stoep, maar helpen je waar nodig ook om het in de juiste opslag te krijgen. Zo nemen we onze eigen machine mee om de producten vanaf de bus te transporteren naar de plek waar jij ze wilt hebben. Bekijk hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

Speciaal voor kleine leveringen

Speciaal voor de levering van kleinere hoeveelheden of met de vrachtwagen moeilijk bereikbare plekken, hebben we een hele handige bus (met aanhangwagen).

Zeker op de kleinere stallen is het een stuk gemakkelijker om de juiste plek te bereiken met een kleine wagen en zo kunnen we het afleveren nog makkelijker maken. Deze bus hebben we uitgerust met een machinaal hulpmiddel in de vorm van de Giant Skid met rupsbanden om de producten af te laden en te vervoeren naar de gewenste eindbestemming indien bereikbaar met de Giant Skid, anders plaatsen wij het zo dicht mogelijk bij de gewenste eindbestemming.

Met welke getalen komen wij naar je toe?

Benieuwd hoeveel bundels, balen of pallets er geladen kunnen worden per leveringsmogelijkheid? Bekijk in deze tabel hieronder in welke getalen wij onze producten met onze bus en aanhangwagen bij je kunnen leveren. Fourage blijft een natuurproduct waardoor exacte afmetingen en gewichten kunnen afwijken.

Kleine pakjes

Gewicht

± 18 kg

Afmeting

Pakje: 46 x 34 x 90 cm
Bundel: 140 x 240 x 90 cm

Verpakking

Bundels van 21 pakjes

Bus + aanhangwagen

Bus: 6 bundels – 126 pakjes
Aanhangwagen: 10 bundels – 210 pakjes

Grote balen (70cm hoog)

Gewicht

± 320 – 350 kg

Afmeting

70 x 120 x 240 cm

Verpakking

Los verpakt per stuk

Bus + aanhangwagen

Bus: 8 balen
Aanhangwagen: 12 balen

Palletgoederen

Gewicht producten

± 20 kg

Afmeting pallet

120 x 160 cm

Verpakking

Per pallet van 18 stuks

Bus + aanhangwagen

Bus: 4 pallet plaatsen
Aanhangwagen: 6 pallet plaatsen

Onze uitrusting

Wanneer wij uw webshop bestelling komen leveren zullen wij dit doen met onze Iveco bus en Giant Skid loader. Om je een idee te geven hoe dit er uit gaat zien staan hieronder 2 foto’s afgebeeld van zowel onze Iveco bus als van de Giant Skid loader.

Onze Giant Skid loader kan tillen tot een hoogte van ongeveer 2,00m. Hierdoor plaats hij eenvoudig 2 bundels, 3 grote balen of 3 pallets bovenop elkaar.

Iveco bus
Bus + Aanhangwagen + Giant Skid loader
Giant Skid
Giant Skid loader
skid bundels
De Giant Skid plaats gemakkelijk 2 bundels op elkaar
skid balen
De Giant Skid plaats gemakkelijk 3 balen op elkaar

Leveringsprocedure

Na het plaatsen van een bestelling in onze webshop neemt een van onze medewerkers op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor de levering.

Wil je graag een grote bestelling plaatsen? Bel dan direct naar kantoor op 0413 20 93 24. Of stuur een mail met je bestelling naar info@corsten.nl.

Op de dag van de afspraak belt onze chauffeur ongeveer een half uur van tevoren om aan te geven op welk moment hij exact bij jullie voor de deur staat. En om te vragen of er nog speciale zaken zijn waar hij op moet letten, een dubbele ingang, lage doorgang, of iets dergelijks.

Met onze Giant Skid loader kunnen wij bijna elke plek bereiken, mocht dit toch niet het geval zijn dan zullen wij de producten altijd zo dicht mogelijk bij de gewenste plek neerzetten.

Bestel nu eenvoudig
ruwvoer en bodembedekking
voor jouw dieren online