Inloggen

Leveringsmogelijkheden

Voor bedrijven en particulieren

Bij een bestelling heb je altijd de mogelijkheid om dit op te halen bij ons op locatie in Mariahout of om dit thuisbezorgd te krijgen. We leveren hierbij niet alleen tot op de stoep, maar helpen je waar nodig ook om het in de juiste opslag te krijgen. Zo kunnen we onze eigen machines meenemen om de balen vanaf de vrachtwagen of bus te transporteren naar de plek waar jij ze wilt hebben. Bekijk hieronder onze verschillende leveringsmogelijkheden.

Speciaal voor kleine leveringen

Speciaal voor de levering van kleinere hoeveelheden of met de vrachtwagen moeilijk bereikbare plekken, hebben we ook een hele handige bus (met aanhangwagen).

Zeker op de kleinere stallen is het een stuk gemakkelijker om de juiste plek te bereiken met een kleine wagen en zo kunnen we het afleveren nog makkelijker maken. Ook deze kleinere versie hebben we uitgerust met een machinaal hulpmiddel in de vorm van de Giant Skid met rupsbanden om het hooi af te laden en te vervoeren naar de gewenste eindbestemming indien bereikbaar met de Giant Skid, anders plaatsen wij het zo dicht mogelijk bij de gewenste eindbestemming.

Hoe komen we jouw kant op?

Afhankelijk van de grootte van de levering, bepalen we met welk vervoersmiddel we jouw kant opkomen. Hiervoor gebruiken we de tabel die je hieronder kunt vinden. Fourage blijft een natuurproduct waardoor exacte afmetingen en gewichten kunnen afwijken.

Kleine pakjes

Gewicht

ca. 18 kg

Afmeting

Pakje: 46 x 34 x 90 cm
Bundel: 140 x 240 x 90 cm

Verpakking

Bundels van 21 pakjes

Bus + aanhangwagen

Bus: 6 bundels – 126 pakjes
Aanhangwagen: 10 bundels – 210 pakjes

Enkele wagen (voorwagen)

14 bundels – 294 pakjes
11 bundels – 231 pakjes (met loader)

Aanhangwagen

25 bundels – 525 pakjes

Dubbele wagen (combinatie)

39 bundels – 819 pakjes
36 bundels – 756 pakjes (met loader)

Grote balen (70cm hoog)

Gewicht

± 320 – 350 kg

Afmeting

70 x 120 x 240 cm

Verpakking

Los verpakt per stuk

Bus + aanhangwagen

Bus: 8 balen
Aanhangwagen: 12 balen

Enkele wagen (voorwagen)

23 balen
20 balen (met loader)

Aanhangwagen

40 balen

Dubbele wagen (combinatie)

63 balen
60 balen (met loader)

Extra grote balen (90cm hoog)

Gewicht

± 420 – 500 kg

Afmeting

90 x 120 x 240 cm

Verpakking

Los verpakt per stuk

Bus + aanhangwagen

Niet mogelijk

Enkele wagen (voorwagen)

18 balen
15 balen (met loader)

Aanhangwagen

32 balen

Dubbele wagen (combinatie)

50 balen
47 balen (met loader)

Onze vervoersmiddelen

Afhankelijk van de grootte van de levering, bepalen we met welk vervoersmiddel we jouw kant opkomen. Om je een beter beeld te geven hoe onze vrachtwagen en bus er uit zien staat hieronder van beide een foto afgebeeld.

vrachtwagen Corsten Fourage
Voorwagen + Aanhangwagen + Ostler loader
Iveco bus
Bus + Aanhangwagen + Skid loader
ostler loader
Ostler loader (voor grote leveringen)
Giant Skid
Skid loader (voor kleine leveringen)

Leveringsprocedure

Na het plaatsen van een bestelling in onze webshop neemt een van onze medewerkers op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor de levering.

Wil je graag een grote bestelling plaatsen? Bel dan direct naar kantoor op 0413 20 93 24. Of stuur een mail met je bestelling naar info@corsten.nl.

Op de dag van de afspraak belt onze chauffeur ongeveer een half uur van tevoren om aan te geven op welk moment hij exact bij jullie voor de deur staat. En om te vragen of er nog speciale zaken zijn waar hij op moet letten, een dubbele ingang, lage doorgang, of iets dergelijks.

Met onze Giant Skid en Ostler loader kunnen wij bijna elke plek bereiken, mocht dit toch niet het geval zijn dan zullen wij de producten altijd zo dicht mogelijk bij de gewenste plek neerzetten.

Bestel nu eenvoudig
ruwvoer en bodembedekking
voor jouw dieren online