Inloggen

Het team

Wie is wie?

Benieuwd wie je bij je thuis kunt verwachten om onze producten af te leveren of wie je aan de telefoon hebt gehad? We kunnen absoluut niet zonder dit team van toppers:
Eigenaar en ruwvoerspecialist

Thomas van den Brand

Is gek op het buitenleven en heeft een passie voor outdoor activiteiten zoals survivalruns. Dwars door de bossen en het water over verschillende hindernissen. Ook is hij je redder in nood bij brand; want in zijn vrije tijd staat hij paraat bij de vrijwillige brandweer.
Planner & klantenservice

Noud van de Ven

Op kantoor is Noud het manusje van alles. Hij zorgt ervoor dat de planning en communicatie gesmeerd verlopen. Maar als je hem niet op kantoor treft, dan is hij bij zijn vrienden, maakt hij een ritje op zijn motor of een actieve trip naar een interessant land.

Chauffeur

Walter van den Berg

Onze Walter rijdt heel wat vrachtjes met hooi en stro weg en houdt er een secuur systeem op na. Na werktijd doet hij graag leuke dingen met zijn gezin zoals het maken van een culturele fietstocht.
Chauffeur

Rob Wagemans

Is helemaal gek van koeien en draagt onze boeren een warm hart toe. Altijd is hij druk in de weer met van alles en nog wat, als het maar met transport te maken heeft. Ook doet hij ook graag aan voetbal en het bezoeken van festivals is een andere favoriet.

Chauffeur

Jordi Stoop

Net als velen is Jordi al behoorlijk wat jaren aan het werk voor Corsten Fourage en is hij een van onze bevlogen chauffeurs. Ook hij is dol op voetbal, maar je doet hem ook een groot plezier met een biertje in het weekend.

Inkoop & ruwvoerspecialist

Peter van den Brand

Altijd is Peter geïnspireerd door het agrarische werk waar hij jarenlang in werkzaam was, onder meer bij een aantal bedrijven in Frankrijk. Daar bouwde hij een netwerk op waar we vandaag de dag nog steeds veel aan te danken hebben.
Administratie

Natalie in ’t Zandt - Foolen

Via De Ondernemingswaarde staat Natalie ons bij met haar brede kennis op het gebied van accountancy en management. Ze ziet wat iedereen ziet, maar doet daarmee iets anders dan alle anderen, waardoor ze van grote waarde is.

Administratie

Berdien Vermeer

De grote kracht achter Corsten Fourage is ons Berdien. Op vele punten heeft ze veel betekend dankzij haar geweldige regelwerk en hoewel ze vandaag de dag iets meer op de achtergrond werkt, is zij nog altijd ons scherpe oog.
Administratie

Suzanne Vermeulen

Elke dinsdag komt Suzanne ons team versterken. Zij zorgt ervoor dat de administratie netjes en correct wordt verwerkt in ons systeem. Na werktijd is ze graag bij haar paard en vindt ze het leuk om actief bezig te zijn.

Loodsmedewerker

Job van Berkel

Op zaterdag en tijdens zijn vakanties kun je Job in Mariahout vinden. Hij houdt zich bezig met het helpen van onze klanten, het laden en lossen van de vrachtwagens en het onderhouden van de machines en de loods. 

Loodsmederwerker

Krystof Hreczynski

Van origine is Krystof Pools en een enorme harde werker. Op onze locatie in Mariahout helpt hij met het laden en lossen van de vrachtwagens en houdt zich daarnaast bezig met het overpersen van grote balen hooi naar de kleine en handzame baaltjes.

?????

Jij?

Zie je jezelf hier ook wel tussen staan, kijk dan snel of we nog op zoek zijn naar collega’s op onze vacaturepagina.